Mijn verhaal

Ooit begonnen als groentje, maar inmiddels al ruim 15 jaar ervaring. Creatief, gedreven, passie, meedenken, flexibel en effectief zijn termen die bij mij passen. Ook zou je mij een echte deadlinevreter kunnen noemen. Zonder stress de eindstreep halen. Om te ontspannen kijk ik graag een serie, bezoek ik het theater of ga ik lekker uit eten. Een wandeling met de hond staat ook hoog op het lijstje.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk om rekening te houden met de wereld waarop wij leven. Daarom werk ik graag met duurzame materialen en methodes.

Jouw missie is mijn missie

Je kent het vast wel; als startende ondernemer heb je met ontzettend veel energie een Word document geopend en de eerste streken gezet. Maar wat ooit als een missie begon is een hels karwei geworden. Resultaat: je zit met je handen in het haar.

Ik help jou om de rust in het hoofd te krijgen, zodat jij je kunt focussen op zaken waar jij goed in bent. Dan buig ik mij over het creatieve proces van ontwerpen. Geen stress meer over huisstijlen, logo’s, drukwerk en websites. Want jouw missie is mijn missie.

Waarom kiezen voor J-Sketch

Korte lijnen

Eén aanspreekpunt, dus je hebt direct contact.

Betaalbaar tarief

Geen poespas, dus een betaalbaar tarief.

Grafisch totaalpakket

Grafisch ontwerp of webdesign? Beide kan!

Gewoon doen!

Een nuchtere Drent, dus gewoon doen!

Wat ik doe voor jou

Tot in de puntjes!

Grafisch ontwerp

Wie ben je, wat doe je, wat zijn je drijfveren? Met branding laat je weten wat het imago van je merk is. Wie je als organisatie bent. Zorg voor het “goede gevoel”. Hetzelfde geldt voor je logo, kleuren, fotografie en tone of voice. Ik maak je merk zichtbaar en tastbaar. Print, web, video en social media zijn typische marketinguitingen.

Webdesign

Ja, dat is wat ik doe: websites maken. Het online visitekaartje en ondenkbaar in deze digitale wereld. Ik vind gemak, snelheid en functionaliteit erg belangrijk bij het bouwen van een website. Doelgericht. Daarnaast is het een must dat het design past bij jouw onderneming.

Laten we beginnen met koffie