Open: Ma - Vrij : 8:00 tot 16:30 uur
+(31)06 29 34 69 96
Bel ons gerust
info@j-sketch.nl
Een e-mail sturen kan ook
Kantoor
Zuiderstraat 7 9444 PJ Grolloo

Jouw bedrijf in beeld

Wat we doen
diensten_website_branding
BRANDING

Wie ben je, wat doe je, wat zijn je drijfveren? Met branding laat je weten wat het imago van je merk is. Wie je als organisatie bent. Zorg voor het “goede gevoel”.

Hetzelfde geldt voor je logo, kleuren, fotografie en tone of voice. Dit zijn onderdelen waar tactiek en strategie bij elkaar komen. Wij maken je merk zichtbaar en tastbaar. Versterk jouw identiteit.

Met trots mochten wij voor startende lokale ondernemers hun merk kleur geven. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Klik dan verder naar over ons.

GRAPHIC DESIGN

Branding en marketing gaan hand in hand. Als je weet wie bent, weet je wat je wilt uitstralen. De uitingen worden gestuurd vanuit je brand. Luxe zorgt voor een volkomen andere uitstraling en gevoel dan stoer en ruig.

Print, web, video en social media zijn typische marketinguitingen. Wat werkt voor jouw merk? Wij zorgen er voor dat jouw identiteit en uitstraling grafisch op elkaar aansluiten.

Wij adviseren, ontwerpen en leveren op maat. Bekijk ons portfolio voor een klein kijkje in de keuken.

diensten_website_graphicdesign
diensten_website_socialmedia
SOCIAL MEDIA

Facebook, LinkedIn, Instagram… De Socials. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Ook als organisatie is social media een effectieve manier om je doelgroep te bereiken.

Snel en makkelijk. Of toch niet? Elk platform heeft haar eigen formaten. Wij laten jouw bedrijf stralen door op maat gemaakte campagnes. Zonder afgesneden teksten, personen of producten.

Zit jij met je handen in het haar en kom je niet meer uit het web van formaten? Dan is het tijd om contact op te nemen. Wij zetten alles voor je op een rijtje.

WEBDESIGN

Een goed werkende website is key voor je ranking in Google. Het design van je website draagt bij aan de beleving en ervaring van de gebruiker. Interactief en dynamisch.

Wij werken met de nieuwste versie van WordPress. Een gebruiksvriendelijk CMS systeem waarbij we templates naar smaak en functie kunnen aanpassen. Creëer interactie met je doelgroep.

Hoe wil jij dat je website gaat functioneren? Wij gaan graag met je om tafel om de ideeën door te spreken.

bg_overall_website18
diensten_website_video
VIDEO

Komen woorden soms te kort? Laat dan je bedrijf in beeld brengen met video. Overtuig je doelgroep online met video en laat in korte tijd zien wat jouw verhaal en passie is.

Wij zorgen er voor dat je online bedrijfsvideo past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Een goede webvideo, afwisselende shots, een perfect beeldritme en muziek die naadloos aansluit.

Gebruik video als onderscheidend visitekaartje. Bekijk hoe wij Akkerbouwbedrijf Sijbring in beeld hebben gebracht.

VERTAALSERVICE

Ga je de grens over met jouw product of dienst? Wees dan bereikbaar en begrijpelijk voor iedereen. Wie in het buitenland zakendoet loopt nogal eens tegen onderlinge cultuurverschillen aan. Dit geldt ook voor de taal.

Wat voor ons in het Nederlands wellicht een normaal woord lijkt, kan in het Engels compleet iets anders betekenen.

Jouw teksten vakkundig en vloeiend laten vertalen? Voorkom steenkolen Engels. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen van of naar het Engels.

diensten_website_vertaalservice