Open: Ma - Vrij : 8:00 tot 16:30 uur
+(31)06 29 34 69 96
Bel ons gerust
info@j-sketch.nl
Een e-mail sturen kan ook
Kantoor
Zuiderstraat 7 9444 PJ Grolloo

Ontwikkeling herkenbaarheid The Christmas Walk

De meesten zullen ‘the Passion’ wel kennen van tv dat elke Pasen wordt uitgezonden. Nu gaat muziekvereniging Crescendo Grolloo dit organiseren net voor de Kerst op 21 december vanaf 19.30 uur.

Wat is de bedoeling?
Muziekvereniging Crescendo Grolloo gaat het Kerstverhaal vertellen door middel van muziek en theater. Op verschillende plekken in het dorp staan de acteurs van TOG klaar om het Kerstverhaal uit te beelden. De deelnemers van ‘The Walk’ lopen dan ook langs deze scenes. Tussen de scenes speelt Crescendo o.a. de muziek en zingen Martijje, Jakob en De Vriendenkring. De muziek zal aansluiten bij het Kerstverhaal op ‘the Passion manier’, oftewel lichte muziek i.p.v. Jingle Bells. Jan Sijbring zal je die avond vertellend meenemen door het Kerstverhaal heen.

Herkenbaarheid
Voor dit evenement is een logo ontwikkeld om de herkenbaarheid van het evenement te versterken. Eigentijds en passend. Zonder dat de “Walk” al gauw wordt uitgebeeld met wandelschoenen. Het gaat tenslotte om het Kerstverhaal, de geboorte van Jezus. Kenbaar gemaakt door een ster aan de hemel. Om aan te geven dat het evenement wel in beweging is, zijn de letters in cursief geschreven. Gericht op de ster. Deze elementen zullen worden doorgevoerd in posters, flyers en video. Het logo is in twee variaties gemaakt.

Deel