Open: Ma - Vrij : 8:00 tot 16:30 uur
+(31)06 29 34 69 96
Bel ons gerust
info@j-sketch.nl
Een e-mail sturen kan ook
Kantoor
Zuiderstraat 7 9444 PJ Grolloo

Jouw missie wordt onze missie

Over ons
JOUW BEDRIJF GRAFISCH IN BEELD

We werken met passie. We blijven optimaliseren. We verliezen niet de focus. Termen die passen bij ieder bedrijf. Soms beginnen we net, soms groeien we uit ons jasje. Een ding hebben we gemeen. In beeld blijven bij de doelgroep. Of je nieuw bent of juist aan vernieuwing toe bent. Iedereen heeft een missie. Jouw missie, wordt onze missie. Wij brengen jouw bedrijf grafisch in beeld. Bij ons schuif je gewoon aan om je ideeën te spuien. Brainstormen we met een kop koffie of thee, want dat inspireert en zet aan tot de meest geniale ideeën. En ja, we schrijven en schetsen ook nog gewoon in een notitieboek. De beste creaties worden gedigitaliseerd en gedeeld. Wij helpen je graag, neem vandaag nog contact met ons op.

Ons motto: online en offline is de perfecte combinatie om je doelgroep te bereiken

Samen brainstormen

Laat ons weten wat jouw doelgroep, strategie, gewenste imago, kleur en uitstraling is. Verbeeld jouw identiteit. Wat vind jij belangrijk? Samen met jou zetten we een aantal steekwoorden op papier wat te maken heeft met de kern van jouw bedrijf.

De creaties op papier

We starten met het schetsen van een passend bedrijfslogo, dat aansluit op jouw wensen. Eerst op papier, daarna illustreren we het op de computer. Het juiste lettertype, kleur en vorm kiezen. We blijven altijd creatief en denken out of the box.

De strategie

Een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een bedrijfslogo. De meest voorkomende manieren om je stijl door te voeren is in drukwerk, social media, video en website. Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl wordt uitgewerkt en in je bedrijf wordt geïntegreerd.

WAAR WE MET PLEZIER VOOR WERKEN
FUNFACTS

2016

Gestart met J-Sketch

423

Kopjes koffie en thee

90

Lokale projecten

100%

Energie en passie