Muziekvereniging Crescendo Grolloo

Home >> Grafisch ontwerp >> Muziekvereniging Crescendo Grolloo

Categorieën

Laatste berichten

Muziekvereniging Crescendo Grolloo

Maart lijkt wel van de kaart met haar harde windstoten en straffe regen. De kachel staat nog hoog te blazen, maar toch staan de narcissen al in bloei. Een prachtig gezicht zo al die trompetjes in de wei. En dat is precies het moment wanneer muziekvereniging Crescendo Grolloo haar voorjaarsconcert geeft.

Elk jaar staat dit concert naast het kerstoptreden op het lijstje van Crescendo. Een heerlijk concert zo aan het begin van het jaar. Met elk jaar een ander thema. Zo kwamen vorig jaar diverse filmfragmenten aan bod. Van het Wilde Westen tot aan The Jungle Book. Mooie herkenbare klassiekers. En daarbij een mooie uitdaging voor J-Sketch om die verschillende beelden te pakken in een ontwerp. Zo slingerde Tarzan het beeld uit en danste Mowgli vrolijk op de maat van de muziek mee. Met een kleine knipoog naar YouTube, want het publiek kon naast het luisteren naar de muziek ook de bijbehorende beelden bekijken. Een unieke ervaring met groot succes.

Ook dit jaar mogen we weer flyers en posters ontwerpen, inmiddels een vaste dankbare prik voor ons. Het thema: Musical. Van Lion King naar Phantom of the Opera tot aan Mamma Mia! Het komt allemaal aan bod. De Trompetjes, Hyacinten en alle andere vrolijke bollen staan al in bloei en die frisse blik willen we vasthouden in de posters. Met de herkenbare opwaartse schuine opzet (Crescendo is een Italiaanse muziekterm (afgeleid van het Italiaanse crescere voor groeien) voor dynamieknotatie die aangeeft dat in een gegeven passage geleidelijk de toon moet versterkt worden), hebben we er toch weer een heel andere ontwerp van kunnen maken.

Extra aandacht voor het 95 jarig jubileum van muziekvereniging Crescendo Grolloo. Om de stemming er goed in te houden is er een ludieke actie op touw gezet. De ‘eigen’ Crescendo wijn! Ze hebben 3 verschillende soorten wijn die leverbaar zijn met hun eigen etiket erop, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc.

Deel