Door krachten te bundelen ontstaat Kennis2

Home >> Grafisch ontwerp >> Door krachten te bundelen ontstaat Kennis2

Categorieën

Laatste berichten

Door krachten te bundelen ontstaat Kennis2

Katrien Eggens en Renate Westervaarder zijn ondernemers in hart en nieren. Allebei hebben ze een passie voor organiseren, netwerken, effectief werken en verbinden. Door krachten te bundelen ontstaat “Kennis in het kwadraat”. Twee mensen met kennis, zorgt voor dubbel zoveel passie. Een passie om te delen. Met werknemers, met ondernemers. Het merk straalt het oergevoel van Drenthe uit. Samen in de natuur kennis en vaardigheden delen en kennis maken met een nieuw netwerk. Samen groeien en verbinden.

Tijdens het leukste en slimste kennisevent kun je in één of twee dagen kennis ontwikkelen en verbinden met behulp van regionale ondernemers. Een frisse kijk op het nieuwe jaar waar je je skills weer op niveau brengt.

Het Event
Kennis in het kwadraat (KENNIS²) organiseert een event met workshops en inspirerende sprekers uit de lokale omgeving. Kenn!s19event (schrijfwijze) is een event om te inspireren, verbinden, ontdekken, leren, delen en groeien.

Het sublogo van het event is gebasseerd op het hoofdlogo van KENNIS². Verbinding (delen), kracht (oer) en leren (ondernemend) staat centraal. De kleuren en typografie van het sublogo sluiten aan op het hoofdlogo, wat voor herkenbaarheid zorgt.

Het sublogo is flexibel, waardoor het de mogelijkheid heeft om er een terugkerend event van te maken. Zonder de herkenbaarheid te verliezen. De schrijfwijze in teksten is de omgekeerde i een !. Dit versterkt de urgentie van het beeld. Een datum en event om niet te vergeten.

Bekijk hier de complete styleguide van Kennis2

Deel