Professionele slag Hippisch Holtrijk Grolloo

Home >> Grafisch ontwerp >> Professionele slag Hippisch Holtrijk Grolloo

Categorie├źn

Laatste berichten

Professionele slag Hippisch Holtrijk Grolloo

Poster Image

De eerste twee edities deden we het ontwerp van de flyers en posters zelf, maar nu willen we meer professionaliteit uitstralen. Kun jij dat voor ons regelen?” Ja, natuurlijk kan dat. Voor mij als grafisch ontwerper is dat een veel voorkomende vraag.

Om kosten te besparen is het logisch dat je als beginnend bedrijf of organisatie er voor kiest om je flyers en posters zelf te ontwerpen. Maar wanneer het evenement groter en succesvoller wordt, kost het steeds meer van je tijd. Je prioriteit komt bij het organiseren, netwerken en al het andere regelwerk te liggen. Dit werd ook het “luxe” probleem van Hippisch Holtrijk Grolloo. Na twee succesvolle jaren, willen ze een professionele slag maken in de uitingen. Om te beginnen met de vormgeving van de flyers en posters. Een uitgelezen kans voor J-Sketch. Zelf een startend bedrijf, gevestigd in Grolloo. Korte lijntjes, snel contact.

De uitstraling van de flyers en posters is flitsend, vernieuwend, dynamisch, sportief, maar ook zeker informatief geworden. Kreten die passen bij Hippisch Holtrijk in Grolloo. Wij mogen ons tijdens de derde editie trotse sponsor noemen van dit evenement. En zijn we een samenwerking aangegaan om de vernieuwde stijl in de toekomst door te voeren in het logo en huisstijl. Een project waar we met veel enthousiasme voor gaan.

Tijdens dit project werden wij benaderd door Gemeente Aa & Hunze, hoofdsponsor van Hippisch Holtrijk in Grolloo. Of wij een uitnodiging konden verzorgen in de stijl van de posters en flyers. De uitnodiging moest digitaal te versturen en geschikt zijn voor Facebook.

Mijn advies was om voor Facebook een agenda item aan te maken. In een agenda item kun je andere ondernemers uitnodigen, heb je de mogelijkheid een datum te pinnen en bovendien blijft de kwaliteit van je afbeelding en tekst optimaal. Mits je natuurlijk de juiste afmeting hanteert. Voor de gemeente heb ik de uitnodiging en de afbeelding op het juiste bestandsformaat gemaakt, zodat dit professioneel kan worden weggezet.

Tijdens dit evenement is er op 30 juni een netwerkbijeenkomst. In de hoogste versnelling van inspiratie naar innovatie. Ook wij mochten ons aansluiten bij Ondernemend Aa & Hunze. Een nieuw contact is ontstaan.

Netwerken is de key tot succes!

Deel