Grafisch ontwerp

Home >> Grafisch ontwerp

Op zoek naar de identiteit van je merk

Wie ben je, wat doe je, wat zijn je drijfveren? Met branding laat je weten wat het imago van je merk is. Wie je als organisatie bent. Zorg voor het “goede gevoel”. Hetzelfde geldt voor je logo, kleuren, fotografie en tone of voice. Dit zijn onderdelen waar tactiek en strategie bij elkaar komen. Wij maken je merk zichtbaar en tastbaar. Print, web, video en social media zijn typische marketinguitingen. Wat werkt voor jouw merk? Wij zorgen er voor dat jouw identiteit en uitstraling grafisch op elkaar aansluiten.

Grafisch ontwerp

Als je weet wie bent, weet je wat je wilt uitstralen. De uitingen worden gestuurd vanuit je merk. Luxe zorgt voor een volkomen andere uitstraling en gevoel dan stoer en ruig.

Wij adviseren, ontwerpen en leveren op maat. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Klik dan snel door naar over ons of bekijk ons werk.

Wat betekenen die termen?

Geef kleur aan jouw merk!

Een goede huisstijl helpt je bij het opbouwen van een positieve naamsbekendheid. Daarnaast bepaal je met een huisstijl de visuele uitstraling en daarmee het imago van je bedrijf. We willen de doelgroep aanspreken en overtuigen. De volgende grafische elementen mogen daarom niet ontbreken: logo, typografie, kleur, vorm, visuals en tone of voice.

Geef jouw merk persoonlijkheid!

Het logo is meer dan alleen een beeld met een woord. Het is een reflectie van wat jouw bedrijf doet. Naast de functionaliteit van je logo is het ook belangrijk dat je logo duidelijk en helder is. Een sterk grafisch ontwerp overtuigt de doelgroep.

Breng jouw bedrijf in beeld!

Met video kun je op een interactieve manier je bezoekers overtuigen. Een webvideo bestaat uit afwisselende shots, een perfect beeldritme en muziek dat naadloos aansluit op de doelgroep.

Laat een fysieke indruk achter!

Wij geloven dat online nog steeds aansluit op offline. Daarom verzorgen wij visitekaartjes, brochures, beursmateriaal, flyers en posters afgestemd op jouw huisstijl. De ideale manier om een fysieke indruk achter te laten bij potentiële opdrachtgevers of klanten.

Versterk je online zichtbaarheid!

Wij bouwen ook websites, afgestemd op de doelgroep.

Een offerte op maat?

Wil jij ook jouw bedrijf zichtbaar maken in de online en offline wereld? Vul dan snel jouw gegevens in.