Grafisch ontwerp

Home >> Grafisch ontwerp

Wij geven jouw merk vorm.

Wie ben je, wat doe je, wat zijn je drijfveren? Met branding laat je weten wat het imago van je merk is. Wie je als organisatie bent. Zorg voor het “goede gevoel”. Hetzelfde geldt voor je logo, kleuren, fotografie en tone of voice. Dit zijn onderdelen waar tactiek en strategie bij elkaar komen. Wij maken je merk zichtbaar en tastbaar. Print, web, video en social media zijn typische marketinguitingen. Wat werkt voor jouw merk? Wij zorgen er voor dat jouw identiteit en uitstraling grafisch op elkaar aansluiten.

Wij adviseren, ontwerpen en leveren op maat. Naast grafisch ontwerp ontwikkelen wij ook websites. Neem contact met ons op voor meer informatie.

01.

Huisstijl

Een goede huisstijl helpt je bij het opbouwen van een positieve naamsbekendheid. Daarnaast bepaal je met een huisstijl de visuele uitstraling en daarmee het imago van je bedrijf.

02.

Logo

Het logo is meer dan alleen een beeld met een woord. Het is een reflectie van wat jouw bedrijf doet. Naast de functionaliteit van je logo is het ook belangrijk dat je logo duidelijk en helder is.

03.

Video

Met video kun je op een interactieve manier je bezoekers overtuigen. Een webvideo bestaat uit afwisselende shots, een perfect beeldritme en muziek dat naadloos aansluit op de doelgroep.

04.

Drukwerk

Wij geloven dat online nog steeds aansluit op offline. Daarom verzorgen wij visitekaartjes, brochures, beursmateriaal, flyers en posters. De ideale manier om een fysieke indruk achter te laten.

Een offerte op maat?

Wil jij ook jouw bedrijf zichtbaar maken in de online en offline wereld? Vul dan snel jouw gegevens in.